Allmänna villkor

Handla hos oss

Widoff & Sand AB (orgnr: 559080-0065) bedriver verksamheten för salongsense.com och nedanstående köpvillkor avser denna verksamhet.
För att handla hos oss måste du vara myndig eller ha din målsmans tillstånd.

1. PRISER
Samtliga av våra priser inkluderar mervärdesskatt (moms) som utgår med 25%.
Alltid fri frakt.

2. BESTÄLLNING & BETALNING
Beställningar görs i webshoppen på salongsense.com  Betalning sker tryggt och säkert genom Klarna Checkout.

KORTBETALNING
Visa, Mastercard, American Express m.fl. All kommunikation sker via krypterade servrar med äkta SSL-certifikat.

3. ORDERBEKRÄFTELSE
När vi mottagit din beställning skickar vi ut en orderbekräftelse så fort som möjligt via e-post. Denna innehåller fullständig information om din beställning. Om du upptäcker något fel vänligen kontakta sense.butiken@gmail.com omedelbart med ditt ordernummer bifogat.
Om du vill ändra eller avbryta en beställning går det bra så länge den ännu inte expedierats, kontakta sense.butiken@gmail.com.

4. LEVERANS
Beställning innan klockan 11:00 på vardagar skickas samma dag. Normal leveranstid till det valda uthämtningsställe är 1-3 dagar beroende på ort. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella prisfel som kan uppstå. Om ett eventuellt lagersaldo-fel skulle uppstå och vi inte kan leverera din fullständiga beställning kommer vi att leverera de varor som finns i lager och kreditera ditt konto / faktura med innestående belopp.

5. OUTLÖSTA PAKET / LIGGTID
Din försändelse ligger normalt kvar hos posten i minst 14 dagar. Om du inte löser ut ditt paket inom dessa dagar kommer det att återsändas till oss. Vi kommer då debitera dig expeditionsavgift och fraktkostnad för retur, för närvarande 349 kr.

6. RETURER / ÅNGERRÄTT / BYTE
Som kund hos Sense Hud och Hår har du alltid 14 dagars ångerrätt efter att du mottagit en vara. Ångerrätten gäller ej om du öppnar produkter.
Kontakta oss på sense.butiken@gmail.com med ditt ordernummer så skickar vi dig en retursedel. Ansvar och kostnad för returfrakt, för närvarande 49 kr, ligger på kund i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Varorna skall skickas tillbaka i sitt ursprungliga emballage samt i ursprungligt skick för att retur ska kunna ske.

7. REKLAMATIONER
Om paketet är skadat vid leverans ska du reklamera det direkt hos ditt utlämningsställe.
Reklamation för skadat paket kan göras direkt hos PostNord – http://www.postnord.se/kundservice/reklamera
Om något är fel med din produkt ber vi dig att kontakta oss omedelbart så att vi kan lösa problemet.
E-posta sense.butiken@gmail.com och var så specifik som möjligt. Glöm ej att ange ditt ordernummer.

8. PERSONUPPGIFTER
Sense Hud och Hår är måna om att skydda Användarens integritet och säkerhet. Alla personligadata som inhämtas av Sense Hud och Hår från Användaren genom Webbplatsen kommer att behandlas enligt PUL, som utgör en del av detta Avtal. Genom att acceptera villkoren i detta Avtal, samtycker Användaren till att hans personliga data används och behandlas i enlighet med Sense Hud och Hår

 

Widoff & Sand AB, co, Katarina Widoff, Vetevägen 6, 17963 Stenhamra