Enerpeel

Enerpeel är en kemisk peeling som förnyar och bygger upp hudens barriär. Terapeuten anpassar behandlingen efter varje kund. Hudens personlige tränare.

Lika viktig som behandlingen är för huden är dina hemprodukter. I alla Ansiktsbehandlingar ingår en analys av din hud och vilket tillstånd den befinner sig i, och du får hjälp med vilka produkter som passar dig.

 

  • Eneerpeel Behandling 990:-
  • I kombination med Ansiktsbehandling 1495:-

ENERPEEL®

Kemiska peels har används som skönhetsbehandling under lång tid. Sedan tidigt 90-tal har glykolsyra varit en ”Golden standard” inom kosmetiska peels eller sk. AHA-behandlingar. Främsta anledningen till dess popularitet är att substansen är kosmetikaklassad och därför kan tillåtas i kosmetika klassade produkter. Effekten är dock begränsad om än säker i sitt perspektiv. Den moderna konsumenten vill dock ha snabba resultat på minimal tid. Individanpassade lösningar och då krävs också fler substanser än den klassiska glykolsyran.

Så fungerar ENERPEEL®

ENERPEEL® har två funktioner, den första är att lösa upp huden och exfoliera hudytan (Katabol effekt) och den andra att sända signalsubstanser att kicka igång och stimulera olika funktioner (Anabol effekt). Olika substanser ger olika stimuleringar. ENERPEEL® har ett brett utbud av substanser för att kunna individanpassa och skrädddarsy vid olika indikationer. Vissa substanser är talgreglerande, andra stimulerar hudens fibrer för fasthet och andra pigmentcellernas aktivitet osv. På så sätt kan man med ENERPEEL® effektivt korrigera och förnya huden med maximal effekt på minimal tid ett jämnare resultat.

CE-märkt

Att ENERPEEL® är de enda peels som är CE-märkta som medicinteknik vilket tillåter såväl substanser som koncentrationer som annars är läkemedelsklassade och i en unik teknologi för minimal ytpåverkan och maximal djupverkan. ENERPEEL® erbjuder ett brett utbud av substanser som effektiva verktyg för en rad indikationer så som acne, pigmentförändringar, åldrad hud, rosacea etc. En CE-märkning är en EU-gemensam klassificering för att garantera högsta tänkbara tillförlitlighet och kvalitet.

Vilka Peels erbjuder Enerpeel® och vad är främsta indikationen?

Enerpeel PA – Mot fet hud, Acne
Enerpeel SA – Acne, Mot fet hud
Enerpeel GA – Åldrad hud, Torr hud, Allmän uppfräschning
Enerpeel MA – Rosacea, Känslig hy
Enerpeel JR – Ojämn pigmentering, Solskador, Åldrad hud
Enerpeel TCA 25 – Åldrad hud, Ojämn pigmentering, Rynkor/Linjer
Enerpeel Neck – Åldrad hud hals
Enerpeel Hands – Åldrad hud händer, Ojämn pigmentering
Enerpeel EL – Åldrad hud runt ögon och mun

PRX-T33

NÅLFRI BIOREVITALISERING

PRX-T33 25 minuter 1.995 kr

I behandlingen ingår rengöring –  PRX-T33, och avslutande kräm. 
Du får med 1 veckas behov av hemprodukter.
Dessa krämer skall ersätta dina vanliga hudvårdsrutin 7 dagar efter behandlingen, allt för bästa resultat.

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar.
Behandlingen utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet “plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer. 
Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. 
För alla hudtyper och årstider. Enskild behandling eller kur om vanligtvis 4-6 behandlingar.

  • Ingen ”frosting” eller ”down-time”
  • För alla hudtyper och alla årstider
  • Patenterad formula med TCA 33% och väteperoxid
  • Vetenskapligt dokumenterad Medical Device CE-märkt klass I med internationellt patent

PRX-T33 innehåller två substanser som interagerar på cellnivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Behandlingen ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Direkt efter känns huden uppstramad, återfuktad och vital.

BEHANDLINGSMÖJLIGHETER

Rynkor och linjer
Torr hud
Förlorad fasthet och elasticitet
Nedsatt fyllighe
Ojämna pigmenteringar
Ljusåldrad hud
Ärrbildningar