Enerpeel

Enerpeel är en kemisk peeling som förnyar och bygger upp hudens barriär. Terapeuten anpassar behandlingen efter varje kund. Hudens personlige tränare.

Lika viktig som behandlingen är för huden är dina hemprodukter. I alla Ansiktsbehandlingar ingår en analys av din hud och vilket tillstånd den befinner sig i, och du får hjälp med vilka produkter som passar dig.

Radiovågorna värmer upp huden och stimulerar hudens fiberceller. Redan efter behandlingen syns ett uppstramande resultat.

  • Eneerpeel Behandling 990:-
  • I kombination med Ansiktsbehandling 1495:-
  • Radiovågsbehandling 850:-
  • I kombination med Ansiktsbehandling 1295:-

ENERPEEL®

Kemiska peels har används som skönhetsbehandling under lång tid. Sedan tidigt 90-tal har glykolsyra varit en ”Golden standard” inom kosmetiska peels eller sk. AHA-behandlingar. Främsta anledningen till dess popularitet är att substansen är kosmetikaklassad och därför kan tillåtas i kosmetika klassade produkter. Effekten är dock begränsad om än säker i sitt perspektiv. Den moderna konsumenten vill dock ha snabba resultat på minimal tid. Individanpassade lösningar och då krävs också fler substanser än den klassiska glykolsyran.

Så fungerar ENERPEEL®

ENERPEEL® har två funktioner, den första är att lösa upp huden och exfoliera hudytan (Katabol effekt) och den andra att sända signalsubstanser att kicka igång och stimulera olika funktioner (Anabol effekt). Olika substanser ger olika stimuleringar. ENERPEEL® har ett brett utbud av substanser för att kunna individanpassa och skrädddarsy vid olika indikationer. Vissa substanser är talgreglerande, andra stimulerar hudens fibrer för fasthet och andra pigmentcellernas aktivitet osv. På så sätt kan man med ENERPEEL® effektivt korrigera och förnya huden med maximal effekt på minimal tid ett jämnare resultat.

CE-märkt

Att ENERPEEL® är de enda peels som är CE-märkta som medicinteknik vilket tillåter såväl substanser som koncentrationer som annars är läkemedelsklassade och i en unik teknologi för minimal ytpåverkan och maximal djupverkan. ENERPEEL® erbjuder ett brett utbud av substanser som effektiva verktyg för en rad indikationer så som acne, pigmentförändringar, åldrad hud, rosacea etc. En CE-märkning är en EU-gemensam klassificering för att garantera högsta tänkbara tillförlitlighet och kvalitet.

Vilka Peels erbjuder Enerpeel® och vad är främsta indikationen?

Enerpeel PA – Mot fet hud, Acne
Enerpeel SA – Acne, Mot fet hud
Enerpeel GA – Åldrad hud, Torr hud, Allmän uppfräschning
Enerpeel MA – Rosacea, Känslig hy
Enerpeel JR – Ojämn pigmentering, Solskador, Åldrad hud
Enerpeel TCA 25 – Åldrad hud, Ojämn pigmentering, Rynkor/Linjer
Enerpeel Neck – Åldrad hud hals
Enerpeel Hands – Åldrad hud händer, Ojämn pigmentering
Enerpeel EL – Åldrad hud runt ögon och mun