Dermastamp

E-DERMASTAMP®

Med e-Dermastamp behandlar vi åldrad hud, rynkor och linjer, ärr, ytlig strukturförändring, pigmenteringar, ytliga kärl, etc. 

En kur omfattar vanligtvis 4 behandlingar med 2-4 veckors intervall. Vid mer omfattande korrigerings-/underhållsbehov kan kur upprepas efter 2 månaders vila.
Rekommenderas även som underhållsbehandling 1 gång/kvartal.

 • E-DERMASTAMP Mun eller ögonrynkor 980:-

  Kan även köpas som paket. Tre behandlingar för 2580:-

 • E-DERMASTAMP Mun & Ögon 1295:-

  Kan även köpas som paket. Tre behandlingar för 3480:-

 • E-DERMASTAMP Helt ansikte 1595:-
 • E-DERMASTAMP NEEDLEBOOST Helt ansikte 4 ggr: 5995:-

  Omfattar behandling av hela ansiktet & under hakan. Produkter ingår till ett värde av 1500 kr.

 • E-DERMASTAMP Helt Ansikte, hals & dekolletage 2280:-

  Omfattar behandling av Ansiktet, under hakan, halsen & dekolletaget. Produkter ingår. Kan även köpas som paket. Tre behandlingar för 7995:-

Vi erbjuder orginalet för microneedling: Dermastamp®

Med elektronisk e-DERMASTAMP® behandlar vi med senaste teknologin för Microneedling. Med upp till 900 kanaler/sek perforeras huden och en microblödning stimulerar hudens naturliga läknings- och reparationsprocess. Behandlingen kan utföras lokalt runt t.ex. ögon och mun eller som ”Full Face” behandling för att ge en allmän vävnads- och fasthetsstimulerande effekt. e-DERMASTAMP® är speciellt lämplig som förebyggande antiagevård för att upprätthålla hudens fasthet, men även som korrigerande behandling av enskilda åkommor. Behandlingen utförs med en steril Hyaluronsyra vilket ”boostar” och vitaliserar huden med fukt.

(CE-märkt Medical Device klass 2)
Trots sitt enkla koncept är resultaten anmärkningsvärda och dramatiska. Användningsområdet är brett och med få eller inga sido-effekter eller kontraindikationer.

Teknologin
Mekanismen penetrerar vävnaden med hjälp av extremt tunna nålar (endast 0,2 mm) av rostfritt stål. När dessa penetrerar vävnaden skapas tusentals microkanaler som stimulerar vävnaden till reparation samtidigt som naturliga tillväxtfaktorer frigörs som ger ökad tillväxt av fasthetsfibrer (kollagen). Även upptaget av substanser ökar mångfaldigt.

Säkerhet & Handhavande
Alla behandlingar görs med sterila engångsverktyg för att garantera din och behandlingens säkerhet och för maximal effekt av var behandling med vassa instrument.
Klinikverktyget är en medicinsk anordning och får endast handhas av auktoriserad personal efter genomgången certifiering för korrekt handhavande.

Vad kostar det?

Kostnaden per behandling beror på vilket verktyg som används.
För generell hudföryngring används Klinikverktyg med 0,5 mm nållängd, för större problem används 1,0 eller upp till 1,5 m.m.Vilken längd du behöver avgörs efter en hudanalys.

Att tänka på efter behandling.
Den skyddande barriären är tillfälligt nedsatt närmsta 24 timmarna. Använd endast nya produkter från obrutna förpackningar på huden. Byt handduk och örngott hemma.
Undvik att pilla och röra vid huden. Träna inte och undvik påfrestningar närmsta 24 h. Använd Spf 50 som solskydd.