Ansikte

Natura Bissebehandlingar

 • RED CARPET READY – den ultimata lyxen för den mogna huden, 90 min 2345:-

  Exklusiv behandling som fyller ut och ger lyster till mogen hud. Hjärtat i behandlingarna är de prisbelönade Diamond Collection-produkterna, som är något av det bästa ditt ansikte kan få. Denna lyxbehandling är en av de mest effektiva behandlingarna som Natura Bissé erbjuder. Den ger en rent magisk upplevelse och får dig att stråla som en superstar!
  I Red Carpet får du, förutom den ordinarie Natura Bissé-behandlingen, en skulpterande ansiktsmassage. Linjer och rynkor djupbehandlas med magnetpenna och du får även en ljusbehandlande ledmask som stramar upp huden och stimulerar cellaktiviteten.

 • THE O2 RELAX – fuktighetsgivande behandling för alla hudtyper, 60 min 1495:-

  Renande · Lystergivande · Balanserande
  Denna exfolierande och energigivande behandling är för dig som vill rena och avgifta huden och sätta fart på hudens cellförnyelse. Den kraftfulla effekten av rent syre renar och återupplivar huden. Behandlingen ger trött och glåmig hud en fantastisk lyster och utstrålning. Huden lämnas perfekt återfuktad och får omedelbart en jämn, frisk och fräsch hudton.
  Behandlingen utförs med Natura Bissés exklusiva produkter. Hudterapeuten anpassar behandlingstekniken och produktvalen till just din huds behov, vilket ger en skräddarsydd behandling.

 • THE CITRUS ESSENCE – lystergivande behandling för alla hudtyper, 60 min 1495:-

  Revitaliserar · Stimulerar · Ger fasthet
  Kraftfull antioxidant-behandling som återskapar och reparerar en solskadad hud samtidigt som den motverkar för tidigt åldrande. Vitamin C stimulerar kollagenproduktionen och återger huden sin fasthet, lyster och glöd.
  Behandlingen utförs med Natura Bissés exklusiva produkter. Hudterapeuten anpassar behandlingstekniken och produktvalen till just din huds behov, vilket ger en skräddarsydd behandling.

 • THE SKIN COMFORT – vårdande behandling för känslig, stressad hud, 60 min 1495:-

  Lugnar · Skyddar · Stärker
  Denna lugnande och stärkande behandling är speciellt anpassad för dig med känslig hud. Det är en anti-inflammatorisk behandling som omedelbart reparerar, balanserar och återställer hudens kondition. Produkterna bygger upp hudens naturliga motståndskraft och skyddar huden mot både inre och yttre påfrestningar. Den skonsamma behandlingen passar även den mest hyperkänsliga hudtypen samt hud med rosacea.
  Behandlingen utförs med Natura Bissés exklusiva produkter. Hudterapeuten anpassar behandlingstekniken och produktvalen till just din huds behov, vilket ger en skräddarsydd behandling

 • Eneerpeel Behandling 990:-

  Enerpeel är en kemisk peeling som förnyar och bygger upp hudens barriär. Terapeuten anpassar behandlingen efter varje kund. Hudens personlige tränare. Läs mer om enerpeel här

 • I kombination med Ansiktsbehandling 1495:-

  Lika viktig som behandlingen är för huden är dina hemprodukter. I alla Ansiktsbehandlingar ingår en analys av din hud och vilket tillstånd den befinner sig i, och du får hjälp med vilka produkter som passar dig.

Klassisk hudvård

Ansiktsbehandling The Citrus Essence med C-vitamin Soufflémask