Ansikte

Natura Bissebehandlingar

RED CARPET READY – den ultimata lyxen för den mogna huden  90 min 2345kr
Exklusiv behandling som fyller ut och ger lyster till mogen hud. Hjärtat i behandlingarna är de prisbelönade Diamond Collection-produkterna, som är något av det bästa ditt ansikte kan få. Denna lyxbehandling är en av de mest effektiva behandlingarna som Natura Bissé erbjuder. Den ger en rent magisk upplevelse och får dig att stråla som en superstar!

I Red Carpet får du, förutom den ordinarie Natura Bissé-behandlingen, en skulpterande ansiktsmassage. Linjer och rynkor djupbehandlas med magnetpenna och du får även en ljusbehandlande ledmask som stramar upp huden och stimulerar cellaktiviteten.

 

THE O2 RELAX – fuktighetsgivande behandling för alla hudtyper 60 min : 1495kr
Renande · Lystergivande · Balanserande
Denna exfolierande och energigivande behandling är för dig som vill rena och avgifta huden och sätta fart på hudens cellförnyelse. Den kraftfulla effekten av rent syre renar och återupplivar huden. Behandlingen ger trött och glåmig hud en fantastisk lyster och utstrålning. Huden lämnas perfekt återfuktad och får omedelbart en jämn, frisk och fräsch hudton.

Behandlingen utförs med Natura Bissés exklusiva produkter. Hudterapeuten anpassar behandlingstekniken och produktvalen till just din huds behov, vilket ger en skräddarsydd behandling.

THE CITRUS ESSENCE – lystergivande behandling för alla hudtyper  60 min: 1495kr
Revitaliserar · Stimulerar · Ger fasthet
Kraftfull antioxidant-behandling som återskapar och reparerar en solskadad hud samtidigt som den motverkar för tidigt åldrande. Vitamin C stimulerar kollagenproduktionen och återger huden sin fasthet, lyster och glöd.

Behandlingen utförs med Natura Bissés exklusiva produkter. Hudterapeuten anpassar behandlingstekniken och produktvalen till just din huds behov, vilket ger en skräddarsydd behandling.

THE SKIN COMFORT – vårdande behandling för känslig, stressad hud  60 min 1495kr
Lugnar · Skyddar · Stärker
Denna lugnande och stärkande behandling är speciellt anpassad för dig med känslig hud. Det är en anti-inflammatorisk behandling som omedelbart reparerar, balanserar och återställer hudens kondition. Produkterna bygger upp hudens naturliga motståndskraft och skyddar huden mot både inre och yttre påfrestningar. Den skonsamma behandlingen passar även den mest hyperkänsliga hudtypen samt hud med rosacea.

Behandlingen utförs med Natura Bissés exklusiva produkter. Hudterapeuten anpassar behandlingstekniken och produktvalen till just din huds behov, vilket ger en skräddarsydd behandling

CARBOXI-EXPRESS – AHA behandlinga för alla hudtyper

En express-behandling för en ”glow and go”-effekt, det vill säga omedelbar lyster som syns. Genom att använda fem olika AHA-syror i tre olika steg har behandlingen en tredubbel exfolierande effekt som ger fantastiska resultat på huden. Din hud får en extraordinär mjukhet och lyster bara på 30 minuter.

Eneerpeel Behandling: 990 kr

Enerpeel är en kemisk peeling som förnyar och bygger upp hudens barriär. Terapeuten anpassar behandlingen efter varje kund. Hudens personlige tränare.

Läs mer om enerpeel Här

I kombination med Ansiktsbehandling: 1495 kr

Lika viktig som behandlingen är för huden är dina hemprodukter. I alla Ansiktsbehandlingar ingår en analys av din hud och vilket tillstånd den befinner sig i, och du får hjälp med vilka produkter som passar dig.

Radiovågsbehandling:  850 kr

Radiovågorna värmer upp huden och stimulerar hudens fiberceller. Redan efter behandlingen syns ett uppstramande resultat.

I kombination med Ansiktsbehandling: 1295 kr

Läs mer om radiovågor Här

 

KLASSISK HUDVÅRD

Klassisk Ansiktsbehandling 90 minuter:  820 kr
Rengöring, peeling, porrengöring, plock av bryn, massage, mask, avslutande kräm ev foundation.

Ansiktsbehandling 60 minuter: 720 kr
Behandling på ansiktet där vi fokuserar på ett problemområde, antingen om du bara vill ha en lättare uppfräschning med peeling, massage och mask. Eller en rejäl djuprengöring med peeling, porrengöring och mask.

Ansiktsbehandling under 18  50 minuter:  620 kr
För dig i tonåren som har problem med ex acne. Med min egen erfarenhet av tonårsacne vet jag att det lönar sig att börja ta hand om det i tid. En riktig djuprengöring för ansiktet

 

 

Färgning av fransar och bryn: 420 kr
Färgning av bryn ink plock: 290 kr
Färgning av fransar: 290kr
Plockning av bryn: 200 kr 

 

Ansiktsbehandling The Citrus Essence med C-vitamin Soufflémask